Pasi Lallinaho

Sivarin päiväkirja: 22.8.2005

Tästä alkaa sivarin päiväkirja – palveluspaikka on selvillä ja enää on muutama viikko aikaa koulutusjakson alkamiseen mikäli hakemukseni sen aikaistamiseksi ehditään käsitellä ja sille annetaan positiivinen päätös.

Taustoja sille, miksi valitsin sivarin, en liiemmin lähde käsittelemään, mutta siviilipalvelushakemuksessani määritin syyn olevan eettinen. Se riittänee teille kaikille, eikös?

Palveluspaikkani on siis Lauttasaaren seurakunta, johon menen toimimaan varhaisnuoriso- ja nuorisotyön piirissä, lähinnä IP-kerhossa, näin minulle on kerrottu. Itse työhän on minulle tuttua yli neljän vuoden ajalta, mutta paikka on uusi. Tai ei ihan uusi, olenhan siellä ollut tiernapoikanakin esiintymässä joskus ala-asteen loppupään vuosina. Hauska yhteensattuma.

Nyt siis odottelen enää pääsemistä Lapinjärvelle; muutamia hankintoja ja velvollisuuksia on vielä ennen lähtöä, mm. riippulukon hankinta ja työvoimatoimistoon ilmoittaminen siviilipalveluksen alkamisesta. Mutta fiilis on hyvä ja odotan tämän alkamista innolla. Adjö!