Pasi Lallinaho

Sivarin päiväkirja: 7.9.2005

Kolmas päivä Lapinjärvellä.

Koulutusjakso täällä Lapinjärvellä on alkanut jokseenkin turhankin rauhallisissa merkeissä. Luentoja sun muita sivari-infoja on vain aamu- ja iltapäivisin ja neljäsätä eteenpäin ohjelma on jokaisen omalla vastuulla. Ensi viikolla myös iltapäivät ovat allekirjoittaneella vapaat erinäisten epäonnistuineiden järjestelyjen jälkeen.

Uusia tuttavuuksia on toki jo tullut, muun muassa kaikki kolme kämppäkaveria ja muita satunnaisia “sivarilusmuja”. Yhteensä tässä erässä on noin 120 (!) sivaria, tämän vuoden isoin erä. Monet ovat täällä toista kertaa, ihan mielenkiintoista kuulla heidän kertomuksiaan aiemmista koulutuseristään ja tietysti myös itse työpalveluistaan.

“Ruoka on hyvää” ja “Yhteishenki on hyvä” -löpinöiden lisäksi täältä ei ole paljon raportoitavaa. Ehkäpä ensi viikolla omia tavaroita on vähemmän mukana ja ne ovat valikoidumpia. Mitään erityisen uutta ja mullistavaa tietoakaan ei ole ainakaan vielä tarttunut mukaan, lähinnä joitain pienien epäselvyyksien tarkentamisia ja vahvistamisia.

Vielä pari iltaa ja tynkä-perjantai jäljellä ennen viikonloppulomaa. Sen jälkeen enää kaksi viikkoa Lapinjärvellä, sillä koulutusjakso on nykyään vain kolmiviikkoinen. Det är trött i Lappträsk kommun!