Pasi Lallinaho

Sivarin päiväkirja: 4.10.2005

Nyt on kaksi päivää työpalveluspaikassa eli Lauttasaaren seurakunnassa, ohitse. Paikka vaikuttaa todella mukavalta ja työskentely lasten IP-kerhossa ei varmasti ehdi kyllästyttää vuoden aikana, sen verran persoonia siellä on…

ATK-tunnukset on myös hankittu kirkkoverkkoon (tärkeä osa tylsiä päiviä jolloin syntyy “hyppytunteja” IP-kerhon ja nuorten toiminnan välille). Sen lisäksi olen toki saanut avaimet ja rutkasti oppia siitä, miten kyseisessä talossa toimitaan tiettyjen asioiden kohdalla.

Sosiaalisia kontakteja olen toki myös luonut henkilökunnan sekä muiden paikalla työskentelevien (ja ohjaavien (entisten)) sivareiden kanssa. Tokihan myös lasten kanssa on juteltu ja tutustuttu jonkin verran, mutta kunnon kontaktit taitavat jäädä vasta ensi viikkoon, kun olen enemmän yksin lasten kanssa.

Pääosin siis vaikuttaa todella hyvältä, eikä siviilipalvelus tässäkään vaiheessa tunnu mitenkään huonolta vaihtoehdolta ja valinnalta – ei minulla ole mitään tarpeita laskea TJ-päiviä samalla innolla kuin juipeilla armeijassa… Tämä on oikeasti kivaa!