Kesää

Vuosi sitten olin kovasti jo perustamassa yhtiötä Kristianin kanssa, mutta homma odottaa vieläkin aikaansa. Toivottavasti pian saadaan homma käyntiin ihan kunnolla, kun muutama asiakaskin olisi jo. Ja yhtiösopimus paria kohtaa lukuunottamatta valmis.

Töissä ja elämässä muutenkin on ollut viime aikoina jotenkin niin kaoottista että en ole oikein jaksanut kotona muuta kuin syödä, äksyillä ja nukkua. Pahoitteluni kaikille teille jotka olette osanne kiukuttelusta saaneet. Ehkä pahin vaihe onkin jo ohi, tulevana lauantaina leirille, josta pois seuraavana lauantaina. Sitten kolme viikkoa lomaa. Niin, uskomatonta mutta totta, kolme viikkoa lomaa!

Toivoisin, että voisin kesälomallani ainakin: nähdä paljon kavereita, muitakin kuin niitä joita näen säännöllisesti muutenkin; käydä matkustamassa jossain päin Suomea; rentoutua; kuunnella sellaista musiikkia mitä en ole pitkään aikaan kuunnellut, ja sellaista, joka kaipaa syvempää kuuntelua; syödä paljon jäätelöä (minttusuklaa-classic on tällä hetkellä suosikki); siivota huonetta sen verran lisää, että saisin taas vähän enemmän tilaa kaikille käyttötavaroille kaapissa; nukkua enemmän kuin tarpeeksi, jotta univelat eivät painaisi syksyllä; katsoa Ranskan ympäriajoa; kirjoitella blogiini mitä olen tehnyt ja olla tyytyväinen siitä

Siinäpä olikin tekemistä kerrakseen. Kaikki kaverit jotka tämän luette ja tunnette ettei olla nähty tarpeeksi pitkään aikaan, laittakaa viestiä tähän, tekstiviestitse tai soittaen!