Päivitys

Top 5 -listapyyntöjen vastaanottaminen jatkunee vielä jonkin aikaa, vastailen niihin sitten kollektiivisesti uudessa merkinnässä jossain vaiheessa.

Linuxin antialiasoitu maailma on mukava silmälle. Toimimaan on saatu kaikki mitä on oikeastaan kunnolla yritettykin. Enää puuttuu äänikortin ulkoisen “aseman” sekä kaukosäätimen toimintaan saattaminen ja testailu sekä USB-WLAN-sovittimen pähkäily, se kun ei suostu toimimaan niin kuin pitäisi. Työpöytäkoneen kanssa toimii kuitenkin kaapeli oikein mainiosti pitkänkin aikaa, etenkin kun tukiasema lojuu suoraan koneen päällä.

Huomenna on Tavastialla pitkään odottamani Kashmirin keikka, jonne Risto ei sitten pääsekään mukaan, harmillista. Myynnissä on yksi kappale lippuja, hinta 15 euroa, jos joku sattuu tämän nyt lukemaan ja ehtimään reagoida ennen huomista iltaa. Niin, lippu pitäisi hakea Ristolta itseltään, joka luultavasti lojuu Rastilassa kotona kuumeen kourissa. Mutta itse olen kuitenkin pystynyt välttymään ärsyttävältä sairastumiselta, onneksi. Tänään ja huomenna onkin kuuntelussa oikeastaan vain Kashmiria, keikkaan täytyy valmistella itseään.

Leirille, jolle minun itseni piti viime viikolla raahautua, en mennytkään, kun siellä ei akuutisti apuani tarvittu ja oli kyllä muutakin tekemistä. Nyt on tahto tehdä pari keskeneräistä hommaa valmiiksi että saa jotain tuottoakin firmalle tämän vuoden puolella. Sitten vielä käyntikortit ja web-sivu. Torstaina ei ollutkaan Lauttasaaressa Markus Palmannon keikkaa artistin peruuttaessa, mutta kuulemma ainakin karaoke olisi. Mielenkiintoista.

Olisi kai aika taas nostaa pöytälaatikosta esiin suunnitelmat jonkinlaisen muusiikkoyhdistelmän kokoamiseksi. Lauttasaareen pääsisi heittämään keikan ja varmasti myös Laajarantaan. Alustavasti suunnitteilla ollut taistolaislauluihin perustuva a cappella tai pianosäestyksinen ilta olisi ainakin kiva toteuttaa. Puhuttiin Leon kanssa myös Lusmujen uudelleenlämmittelystä. Taitaa olla ihan mahdollista joko vielä tänä vuonna tai sitten satunnaisesti Viltsun ollessa armeijassa…

Itseäni kiinnostavan levyjulkaisutkin taitavat olla tältä vuodelta loppu, ehkäpä kirjoitan parhaimmistosta tänäkin vuonna jossain vaiheessa. Viimeinen ostos oli Amiinan uusi sinkku Seoul, loistava levy, takuuvarmaa laatukamaa.