Voi turhuuksien turhuus!

Kaikki paikat on aivan jumissa. Toissayönä nukuin suhteellisen huonosti. Tänään piti mennä hakemaan Platonin iki-ihana kommunistiteos Valtio Suomalaisen aleen (5 euroa, hei haloo), mutta se alkoihin vasta huomenna. Mikolle sain sentäs vihdoin vietyä After Xmas -kalenterin, hauskoja hetkiä sinne suuntaan sen kanssa.

Jos jollain on ehdottaa jotakin kevyttä lauta- (tai kortti)peliä, antaa tulla nyt heti. Kaipailen jotain Bohnanzan helppous- ja keveysluokkaa. Mistään fantasiasta en juurikaan ole kiinnostunut. Hinnalla ei periaatteessa ole väliä, mutta käsittääkseni kevyet pelit eivät hirveästi maksakaan noin yleisesti.

Muutamista tutuista en ole (suhteellisen) pitkään aikaan kuullut mitään. Pitäisi ottaa yhteyttä. Viikonlopusta eteenpäin, varatkaa aikanne. Tai älkää varatko, kun ette kuitenkaan sitä jaksa tehdä. Soitan teille itse. (Anteeksi kyynisyyteni.)

Susanne aloitti siis opiskelut sekä valitsi suoritettavakseen atk-ajokortti -kurssin itsenäisesti. Lähiaikoina tiedossa siis jonkin verran tietotekniikan perusjuttujen läpikäymistä. Tekee ihan hyvää varmaan itsellenikin.

Nyt alkaa pää ja niskat olemaan niin jumissa että jähmetyn pian paikalleni, joten menen pois. Tehkää jotain!