Tunnista artistit.

Juoni tulee tässä. Kaikista levyhyllyni artisteista olen valinnut kuusi. Artistit ovat julkaisseet n kappaletta pitkäsoittoja/ep-levyjä, joilla kaikilla on erilaiset kannet. Näistä kansista 4-5 on pienennetty ensin kokoon 3×3 ja sen jälkeen suurennettu ilman suurennuslasia tarkkailtavaan kokoon ja järjestetty kronologisesti vasemmalla ollen vanhin kansitaide.

Tehtävä kuuluu: Tunnista artistit. (Viihdearvon takia suosittelen, ettet katso muiden vastauksia ennen, kuin olet tehnyt omat johtopäätöksesi. Yrittävät olla ehkä hieman vaikeusjärjestyksessä, A ollen helpohko ja E sekä F hypervaikeita.)

A

Tunnista artistit: A

B

Tunnista artistit: B

C

Tunnista artistit: C

D

Tunnista artistit: D

E

Tunnista artistit: E

F

Tunnista artistit: F

Vastaukset ilmestynee sivustolle jossain vaiheessa myös.