Jeez!

Taas teen vain pikaisen päivityksen. Työn puolesta helpotti, homma loppui ja nyt siis ei ole mitään älyttömän kiireistä työasiaa. Koulussa kuitenkin kiireitä riittää, pitäisi saada tehtyä yksi rästitehtävä ja aiemmin sairauden takia siirtynyt projekti nyt pois alta, kun juuri tällä hetkellä ei ole muita hommia. Pitää myöskin selvittää, mitä tapahtuu minulle ja eräälle kurssille, josta olin ehkä kolmella luennolla enkä käynyt tentissäkään kun olin kipeänä. Kirkkohistoriaa. Äyk, ei ehkä helpoimpia aiheita suorittaa epänormaalisti, jos se edes onnistuu. Selvitetään.

Nyt olisi taas enemmän aikaa woodcloudille ja Amarokille. Puhuin tänään erään (vielä) nimeltämainitsemattoman kaverin kanssa woodcloudin blogiosioista ja/tai vaihtoehtoisesti itsenäisestä blogisysteemistä ja sen yhdessä tekemisestä. Jos siitä tulee jotakin woodcloudista erillistä, harmi sinänsä, mutta toisaalta sopii myös. Jos siitä tulee mitään ja saan innoitettua tämän kaverin tekemään ja aikakin molemmilla riittäisi… Amarok 2:ssa tulee olemaan Ampache -tuki, eli mahdollisuus soittaa tiedostoja suoraan netissä olevalta serveriltä. Oli puhetta, että saatetaan perustaa palvelu, joka tarjoaa serveriltä tilaa ihmisille säilyttää näitä musiikkitiedostoja ja tietysti kaistaa tehdä se mukavasti ja nopeasti.

Pitäisi kai mennä nukkumaan, koulu huomenna kello 8.30.