(10) Vuonot, voimalat, kärryt ja kartanot.

Eilen kävin siis Lautapeleissä ja ostin lupaamieni Carcassonnen uuden lisäosan ja Power Gridin uusien voimaloiden lisäksi pelin Fjords. Vaikka peliä on kommenteilla hieman haukuttukin, on se mielestäni kuitenkin erinomainen peli – nimenomaan pikkupeli jonka voi pelata pitkän peli-illan jossain vaiheessa.

Uutta Carcassonnen lisäosaa saati Power Gridin uusia voimaloita en ole vielä päässyt testaamaan, mutta ainakin Carcassonnen lisäosa joko tänään tai huomenna.

Tänään tuli postista duikadaika, joulun aika ja Mika Nuorvan uusi levy Paratiisin siirtomaat. Loistavaa musiikkia. Mutta kuten jo aiemmin tänään olen sanonut; joskus sitä ihmettelee kuinka yhteen mieheen voi mahtua niin paljon katkeruutta, surua ja kaihoa. Tähän lisäksi, että samaan aikaan myös niin paljon rakkautta.

Kiitos.

Heysátan