Yövuorossa, osa 2

Nyt on jo melkein aamu ja ulkona on jo todella kirkasta. Yö oli todella rauhallinen pientä alkuillan sählinkiä lukuun ottamatta. Puolen tunnin päästä alkaa loppuhulina, pari aamuöistä työtehtävää siis.

Ehdin irkata paljon ja auttaa ihmisiä #xubuntu-kanavalla. Ehdin myös korjata kaikki sivustoni sellaiseen kuntoon, että ne toimivat erityisten korjausten ja konditionaalisten kommenttien avulla myös Internet Explorerilla.

Jos minun pitäisi valita yksi ominaisuus, josta haluaisin ihmisten minut muistavan, olisi se luultavasti jonkinlainen pyytämättömyys ja halu auttaa toisia. En tiedä kuinka paljon tämä ulkopuolisten mielestä kuvaa minua, mutta nautin suunnattomasti muiden ihmisten auttamisesta myös silloin, kun en saa siitä palkkaa. Ainoa asia minkä tämä vaatii on se, että minusta todella tuntuu siltä että osaan sen asian edes jotenkin, jossa autan. Paras palkka tästä on yksinkertainen viesti autetulta – kiitos.

Jatkan kirjoitus(halukkuus)projektiani toivottavasti jo tämän viikon aikana useammankin kerran (oho?!). Mikäli kaikki etenee suunnitellusti, saan kirjoitettua myöskin Alshainin blogiin tällä viikolla. Tänäänhän päivitinkin jo OS-blogiani, mutta sinnekin saatan tehdä jatkokirjoittelua edelliselle artikkelille.

Kun nyt on jälleen kesä ja vapaata (ainakin minulla), annan tutun käskyn: olkaa minuun yhteydessä niin nähdään jossain vaiheessa kesää jossain puolella Suomea. Tai vaikka maailmaa.

Hyvää yötä ja huomenta.