Nötköttiä, nötköttiä, papuja ja nötköttiä.

En ole missään erityisessä teknologiavillityksessä, mutta olen löytänyt EeePC:ni uudelleen. Olen päättänyt opetella kirjoittamaan tällä laitteella kaksin käsin edes jokseenkin nopeasti – sisältää myös oikeinkirjoituksen. Suurin ongelma toistaiseksi on ollut se, että painalluksia jää välistä koska en joko paina näppäimiä tarpeeksi kovaa tai painan niitä väärään suuntaan. Erikoista kyllä, erityisen vaikeaksi on osoittaunut välilyönti. Syyt halulle opetella ovat laitteen pienuus, äänenkäyttö sekä ehkä myös hieman ekologisuus.

Olen urakoinut myös Monty Python -DVD-kokoelmani kanssa. Nyt olen katsonut boksin saamisen jälkeen ensimmäiset kaksi kautta kokonaan, joista viimeiset tänään (eilen) K:n kanssa. Monet asiat ja etenkin vitsit ovat saaneet alkunsa Monty Pythonista.

Hyvää yötä.