Takaisin kaupungissa!

Ranskan ympäriajo on nyt ohi. Contador voitti jokseenkin odotetusti, mutta Schleckin toinen sija – ja kolmas nuorten valkoisen paidan voitto – oli tervetullut. Näemmekö Contadorin voittavan ensi vuonnakin ja nousevan jo neljään voittoon vai onko espanjalaisen aikakausi jo ohi? Sitä en vielä tiedä, mutta odotan jo jännityksellä vielä tiukempaa kilpailua, jossa nuoret ajajat näyttelevät entistä suurempaa roolia. Cavendish voitti sitten vielä viimeisen etapinkin, mutta vihreään paitaan häntä ei enää puettu. Harmi sinänsä miehelle, joka oli aika lailla ylivoimainen tämän vuoden kirikamppailuissa. Onnea vielä Radioshackille, joka vei joukkueiden välisen kilpailun. Tästä lienee edes jotain lohtua Armstrongin tukijoille.

Itsellä takana on kolmen yön mökkeily, jonka aikana tuli pelattua kasa lautapelejä. Ming Dynasty ei sovellu hyvin kahdelle pelaajalle. Bock Rockia ei vieläkään tullut kokeiltua. Carcassonneen saa hyvää vaihtelua eri lisäosilla pelaamalla. Kahden pelaajan Carcassonne on edelleen suosiossani, vaikka pelaan mielelläni myös useammallakin pelaajalla. Yli neljä alkaa kuitenkin jo olla liian kaoottista etenkin pelkällä perussetillä. Jonain tulevana päivänä pitäisi merkata joitain lisäosien laattoja niin, että ne erottaa toisista lisäosista. Näin olisi helpompi yhdistellä useampia lisäosia keskenään.

Tänään tulisi hakea postista viimeinen kolmesta julisteesta, joilla sisustamme asuntoamme. Tiedossa on London by Night makuuhuoneen seinälle. Saisikohan tänään aikaiseksi myös ostaa jostain julistelistoja?