Lontoon antia

Valmistumisen jälkeen olen lähinnä työskennellyt eduskuntavaalikampanjoiden sekä muutaman muun projektin parissa. Tiedossa on lisää muutoksia töiden suhteen, mutta niistä lisää myöhemmin – silloin kun sen aika on.

Lontoon matka oli antoisa. London Transport Museumista tuli ostettua kirjoja muistaakseni noin 65 punnalla. Lisäksi kävin noutamassa Orcs Nestistä minulle varatun kappaleen Forbidden Islandista, joka on kuin kevyempi versio Pandemiasta. Tykkään, mutta jonkun verran vaihtelua jo kaipaa, joten seuraavalla kerralla pelatessa täytynee ottaa käyttöön erilainen tapa asetella laatat. Heräteostoksena toin kotiin Helvetica-dokumentin. Osoittautui hyväksi ostokseksi.

Itse Lontoossa maistelin erilaisia oluita – niistä haluan mainita erikseen kaksi: Goose Island -panimon Demolition, joka oli tuhti, mutta kohtuullisen helposti juotava. Maku oli erinomainen ja 0,75 litrankin pullo oli tyhjä suhteellisen nopeasti. Toiseksi haluan mainita Honsebrouckin panimon Kasteel-oluen Tripel-version, joka oli vähintään yhtä maukas kuin Brune (nykyään Donker), mutta ei yhtä makea. Erittäin hyvä tuttavuus, harmi ettei tätä(kään) saa Suomesta.

Edellisestä kappaleesta johtuen olen lisännyt blogiini tagin olut. Mikäli jaksan, käyn vanhat merkinnät läpi sen varalta, että jokin artikkeli tulisi ehdottomasti tuohon tagiin liittää.