Pasi Lallinaho

Suositeltava homma!

Viimeisimmän postikuljetuksen mukana kolahti luukusta eteiseen kirjekuori Kuopiosta. Ehdin jo hetken miettiä, miksi kuopiolaiset ystäväni lähestyvät minua kirjeitse – kenties hääkutsu tahi osoitteenmuutos? Asia kuitenkin valkeni heti kuori avattaessa. Kuoressa oli jo hetkeksi aikaa unohtamani asia eli Suomen lautapeliseuran jäsenkortti. Mahtavaa!

Sen lisäksi, että mielestäni on hyvin suositeltavaa kannattaa ko. harrastusseuraa – etenkin kun jäsenmaksu on vain 5€ vuodessa! – saa kortilla myös niin tuntuvat edut, että se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Kyseisellä kortilla kun saa 10% alennuksen hyvin monesta lautapeleihin edes osittain erikoistuneesta liikkeestä.

Hyötyjä ei ole siis vain seura, vaan myös jäsen sekä lopulta myös kauppa, julkaisija ja suunnittelija, koska kyllähän tämä alennus kannustaa shoppailemaan useammin.

Suosittelen siis kaikille lautapelien ystäville liittymistä ensi tilassa. Hyvää pelaamista ja hyviä peliostoksia!

P.S. Huomenna onkin sitten pitkästä aikaa kunnon lautapeli-ilta. Vaikka kortille tuskin tulee käyttöä ennen sitä, on ilo päästä taas pelaamaan lautapelejä. Tiettyä suostuttelua lautapeliseuran jäseneksi liittymiseksi saattaa myös esiintyä.