Pasi Lallinaho

Re: Tulinen on liian usein laimeaa

Toinen päivitys suurinpiirtein vuosi sitten kirjoitettuun artikkeliin. Toivottavasti tämä blogi ei mene aivan täysin itseni  ja omien artikkeleitteni kommentoimiseen.

Artikkelissa Tulinen on liian usein laimeaa harmittelin sitä, että Chicosin Hot & Spicy -burger ei oikein ollut tarpeeksi tulinen. Toisin kävi tänä vuonna otetussa uusintamatsissa.

Nyt sitä saa – tulista siis. Ravintola oli eri ja menukin kuulemma muuttunut (lähde: Murat) ja hampurilaisessa todellakin oli tulista jolokiakastiketta, jota riitti liiaksikin. Lähes koko purilainen tuli syötyä, mutta kastiketta kauhaisin ruokalusikallisen sivuun. Purilaisen mausta en osaa kamalasti sanoa. Osin siksi, että visiitistä on jonkin verran aikaa, mutta osin myös siksi, että purilainen oli tosiaan liian tulinen.

Seuraava aste lienee tehdä purilaisesta hieman vähemmän tulinen, niin että syömisestä voi nauttia, vaikka ei tahtoisikaan vain satuttaa itseään. Samalla voisi tarkistaa olisiko purilaisen maussa parannettavaa, kun siitä jotain kykenee taasen maistamaan.