Pasi Lallinaho

Lautapelit vuonna 2017

Vuonna 2017 pelaamani minulle uudet pelit ovat:

0–9, Awful Fantasy: The Card Game, Brew Crafters: The Travel Card Game, Bus, Can’t Stop, Ca$h ’n Gun$, The Castles of Burgundy, Civility, Coal Baron, Colorpop, Cottage Garden, Dice Brewing, Eläinpyramidi Maxi: Suuri seikkailu, Fast Flowing Forest Fellers, Madeira, Magic Maze, Menolippu: Pohjoismaat, Onirim, Ristorante Italia, Stone Age, Suuri avaruuspako, Ticket to Ride: Rails & Sails, Zak Pak!

Tummennetut löytyvät hyllystä, kursivoidut tulivat ja menivät.

Kokoelmassa pelaamattomana on Lautapelaamaan -huutokaupasta ostettu Stephenson’s Rocket. Muiden kokoelmien tapaan karsin myös lautapelikokoelmaani. Mikäli olet kiinnostunut kasvattamaan omaa kokoelmaasi, katso myynnissä olevat pelini Lautapeliseuran foorumin myyntiketjustani.